Generaal

Nuwe beelde toon planne vir 'n groot Google-hoofkwartier in Londen


As u gedink het dat Google-kantore nie koeler kan word nie, dink weer. Planne vir die Google-hoofkwartier in Londen is amptelik by die Camden Council in Engeland ingedien vir goedkeuring vir die beplanning. Die plan is ontwerp deur BIG en Heatherwick Studio en skep 'n 11-verdieping-gebou wat huisves 7,000 Google-werknemers.

[Beeldbron: Heatherwick Studio]

Google-kampus

Die foto's wat onlangs vrygestel is, toon 'n gebou wat uit gestapelde lae bestaan ​​met verskillende hoogtes en ekstrusies langs die gevels. Materiaal vir die ontwerp met 'n lae hang hang af van die Google-inisiatief vir 'gesonde materiale'. Die nuwe Google-hoofkwartier het 'n universiteitskampus, in teenstelling met die tentagtige ontwerp wat hulle vir Google se kampus in Mountain View, Kalifornië, opgeslaan het.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Kyk na die langtermyn

Google investeer baie in die gebied, aangesien hulle 'n bietjie ruimte in 'n ander geboude King's Cross-gebou beset het: 6 Pancras Square deur Wilmotte & Associés.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Daar is ook toestemming gegee vir die groeiende samewerking vir 'n kantoorgebou van 11 verdiepings wat deur die Britse Mossessian Architecture gevestig is. Die personeel van bestaande kantore in Covent Garden en Victoria sal vir die eerste keer in hierdie drie geboue verenig word. Google se hoofkwartier sal 'n produktiewe korf wees vir die tegnologiemaatskappy met sy markkapitalisasie$ 498 miljard.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Groen benadering

Thomas Heatherick, beginsel van Heatherwick Studio, het gesê dat sy span 'n groen infrastruktuurbenadering tot die ontwerp wil neem en nadink oor die bou van elemente wat multigebruik kan word en om sodoende te verseker dat die kampus vir dekades lank relevant en nuttig sal bly. Heatherwick, 'n inboorling van King's Cross, wys op die uiteenlopende geboue en industriële infrastruktuur in die gebied as inspirasie vir die strak en skoon lyne en groot ruimtes van die ontwerp.

Gesonde materiale

Die Google Healthy Materials-program is daarop gemik om te verseker dat al die produkte wat in Google-bouprojekte gebruik word, gemaak word van materiale met 'n lae impak op die omgewing en die mense wat in noue kontak daarmee kom. Die program evalueer die materiaal aan die hand van bedryfspesifieke regulasies. Produkte wat aan die kriteria voldoen, word in die program geïmplementeer en vir Google-projekte regoor die wêreld gebruik.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Elke area van Google se hoofkwartier is ontwerp om na ander gebiede te vloei, wat 'n naatlose werkplek skep wat 'n gevoel gee van omgewings wat oor verskillende verdiepings aansluit.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Produktiewe ruimte

Tipies van Google, is hoogs produktiewe werkareas wat deur ligte en groen ruimtes oorheers, voorkeur gegee. Die 93 000 vierkante meter Google se hoofkwartier het 'n massiewe daktuin, 'n swembad en 'n drafbaan, wat 'n "snitbaan" genoem word vir werknemers wat fiks wil bly. Daar is geen verskoning dat stresvlakke van werknemers te hoog is nie. Die voorgestelde fasiliteit spog ook met 'n geleentheidsentrum en 'n aantal kafees, asook talle winkels op grondvlak.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Britse hub

Die voorgestelde kantoor sal die eerste Google-kantoor buite die Verenigde State wees. Google het meer as 70 kantorein 50 lande met meer as 54 000 werknemers.

[Beeldbron:Heatherwick Studio]

Google was die leier van innoverende kantoorontwerp. Sy hoofkwartier in Mountain View, Kalifornië, genaamd 'Googleplex', is bekend vir sy kleurvolle interieur, verskeie restaurante en voordele vir werknemers soos bioskope, gimnasiums en selfs 'n replika van SpaceShipOne.

Bronne: ArchDaily, Dezeen, werknemersvoordele

SIEN OOK: Byna alles wat u moet weet oor Google se geskiedenis


Kyk die video: London 2012 Artistic Gymnastics Mens Rings - Google Doodle (Augustus 2021).